Prostatitis színpadrák,

Gondoskodás saját egészségügyi és az önfegyelem, a káros szokások és rendszeres ellenőrzés, a szakemberek és időben hatékony prostatitis színpadrák megelőzheti a fejlesztés egy ilyen szörnyű rák, mint a tüdőrák.

Ez viszont meghosszabbítja a legdrágább, hogy egy személy - az életét. A prosztata CR-je: hogyan értsük meg ezt a jelölést Az orvosok gyakran prosztatarákot jelölnek a prosztata CR-jévé. CR - rövidített írásmód, az orvosi körökben elfogadott, a karcinóma szavak.

A prosztatarák osztályozása: TNM és a Gleason skála

A karcinóma a "rák" szóval egyezik meg, és malignus daganat, amely hámsejtekből fejlődik ki. A prosztata karcinoma a modern világban nagyon gyakori, sürgető probléma az onkológusok számára.

A diagnózist gyakran késik, ami megnehezíti prostatitis színpadrák kezelést. A rákra jellemző tulajdonságok A prosztatarákot, prostatitis színpadrák más prostatitis színpadrák folyamatokat, a következő jellemzőkkel jellemezik a jóindulatú daganatokhoz képest : az atipikus sejtek kontrollálatlan megosztottsága; kifejezett hajlam az invazív növekedésre rákos szövetcsomók szomszédos anatómiai struktúrák ; a szervezetben elterjedt hajlam: vérrel vagy nyirok áramlással prostatitis színpadrák tumorsejtek kerülnek a legközelebbi, majd távoli szervekbe és szövetekbe, másodlagos fióka - metasztázis formájában; a tumorsejtek szétesése a szervezet mérgezéséhez vezet; Minél prostatitis színpadrák a tumor, annál több mutáció gyűlik össze sejtjeinek szerkezetében; Az atipikus sejtek jelentősen különböznek a normál elődeiktől; a rákos sejtek differenciálódásának mértéke alacsony.

Felkészülõ tényezõk Számos kockázati tényezőt írtak le, amelyek jelenléte növeli a tumor kialakulásának kockázatát: diagnosztizált prekancerózisos állapotok: intraepitheliális neoplázia, atípusos hiperplázia; kor faktor: a prosztatarák leggyakoribb idős férfiaknál; hormonális rendellenességek, amelyek az életkorral vagy endokrin patológiás jelenléte miatt alakultak ki; a prosztata krónikus gyulladása, a szekréció zavarai, a vénás vér stagnálása a kismedenceiben; terhelt öröklődés: a közeli rokonoknál találták a prosztata mirigy karcinóma; rossz szokások; kadmiummal vagy egyéb rákkeltő anyagokkal történő munka; nem kielégítő ökológiai helyzet.

A betegség szakasza Számos besorolást alkalmaznak, amelyek segítségével az orvosok diagnosztizálni tudnak és következtetéseket vonhatnak le a rosszindulatú folyamat színpadáról: A tumorsejtek jellemzői A Gleason-skála olyan rendszer, amely lehetővé teszi az atipikus sejtek fájdalom kezelési prosztatitis mértékét, valamint a rosszindulatú folyamat továbbfejlesztését, a páciens életének prognosztizálását és a megfelelő kezelést.

A daganat Gleason-skála szerint történő felméréséhez biopsziát kell végezni - a prosztata szövet oszlopainak mintavételét a későbbi mikroszkópos vizsgálatokhoz. A pontok összege pont lehet. A prosztatarák detektálására szolgáló módszerek A megelőző digitális rektális vizsgálat mm-nél nagyobb daganatot képes kimutatni. Általában a karcinómacsomók a II. Stádiumban már tapinthatóak.

Свежие комментарии

Az ultrahang diagnosztika segítségével láthatóvá válnak a csökkent echogenitású struktúrák csak a rákos megbetegedések egy kis hányadát hiperechoikus struktúra jellemzi. A biopszia egy invazív prostatitis színpadrák manipuláció, amely lehetővé teszi az állítólagos diagnózis megerősítését megerősítését. Az ellenőrzés alatt történik USA-ban.

A máj, az agy, a tüdő MRI lehetővé teszi, hogy felmérje ezeknek a szerveknek az állapotát, ahol prostatitis színpadrák leggyakoribb másodlagos gócok alakulnak ki.

SUSP és a rákos állapot

Szcintigráfia - csontok vizsgálata. A PSA szintjének dinamikája. Nagymértékben differenciált daganatokban szenvedő idős betegeknél az orvosok gyakran arra utalnak, hogy betartják a várakozó gazdálkodást. Az I-II. Stádiumban általában radikális prostatectomiát hajtanak végre - a szerv eltávolítását. Szükség esetén a kezelést radioterápia egészíti ki.

A későbbi szakaszokban a műtétet általában nem végzik el. Az orvosok hormonterápiát és sugárterápiát javasolnak. A hormonális kezelés magában foglalhatja olyan gyógyszerek prostatitis színpadrák, amelyek hatása egyenértékű a műtéti kasztráció hatásával. A sugárterápia hatással van az atipikus sejtekre, befolyásolja az életfunkcióit és megakadályozza a proliferatív aktivitást.

Prosztata adenoma és a normál pci mutatói

Amikor a tumor besugárzott, szabad gyökök és hidrogén-peroxid képződnek. A prosztatarák bármilyen szakaszára kiterjedhet a sugárkezelés.

Távoli vagy érintkezési módszerrel történik beleértve a töltött részecskék közvetlenül az érintett szerv vastagságába történő bevezetését - brachyterápiamind az elsődleges, mind a prostatitis színpadrák szűrések hatására. A protonterápia biztonságos módszer.

A betegség korai stádiumában prostatitis színpadrák sugárterápia gyakran lehetővé teszi a éves visszaesés elkerülését. A rák IV. Stádiumában az orvos felajánlhatja a betegnek olyan palliatív technikák alkalmazását, amelyek javítják az életminőség javulását, és a jelenlétében a fájdalom szindrómáját enyhítik.

Malignus prosztatarák tünetei és kezelési módjai A prosztata krónikusánál, ezt a diagnózist megfejtjük prosztata karcinóma formájában. A prosztata karcinóma rosszindulatú daganat, melyet a szomszédos szervek és szövetek gyors csírázása és a metasztázisok aktív terjedése jellemez a nyirokrendszer mentén.

Az ilyen típusú rák különös jellemzői: Milyen a prosztatarák?

Свежие записи

A tumorsejtek gyors és prostatitis színpadrák megosztása. A szomszédos szervek széles körű invazivitására való hajlam. A tumorsejtek mérsékelt mérgező szindrómával rendelkező mérgező anyagok prostatitis színpadrák bomlanak. A tumorsejtek genetikai szerkezete drasztikusan változik a mutagén komplexek sokféleségének megjelenésével. A tumorsejtek alacsony differenciálódása. Milyen okok vezethetnek a betegség kialakulásához?

A mai napig az igazi etiológiai tényezők nem teljesen értendők, ahogy a statisztikák azt mutatják, a betegség különböző népességcsoportokban fejlődik ki.

Ma diagnosztizáltuk - Susp cr mi ez?

Közvetett etiológiai tényezők: A megjelenés okai A test korában bekövetkező változások A prosztatarák gyakrabban fordul elő olyan férfiak esetében, akiknek életkora több mint 60 éve történt. Örökletes öröklődés, rákos megbetegedések jelenléte az azonnali vérrel rokonoknál. Hosszú távú nem megfelelő étrend, etetés túl zsíros vagy koleszterin-gazdag ételek.

Gyakran eszik, amely erős rákkeltő anyagokat prostatitis színpadrák. Szakmai deformáció a hosszú ülő életmód prostatitis színpadrák a munka következtében, ennek következtében stagnáló jelenségek prostatitis erectieproblemen ki a kis medence üregében.

Prosztata karcinóma tüneti tüneteinek csoportjai A szuszpenzió tünetei nem specifikusak, és a szervezet szerkezetében bekövetkező változásokkal összefüggésben a környező szövetekben előforduló onkogén sejtek progresszív invazív csírázása következtében nyilvánulnak meg. Milyen prosztata masszírozó orvosok ajánlottak. Rudnev VM, urológus, a legmagasabb kategóriába tartozó orvos: "Prosztata masszírozója Prostata segít MPnek - ez kiváló megoldás azok számára, akik valamilyen okból nem hajlandók menni masszázsra a klinikában.

Ha masszírozza a készülékhez mellékelt utasításokat, akkor ez lesz nem kevésbé hatékony, mint egy tapasztalt urológus masszázs.

További a témáról