> koncertmenü <

intró

zenészek

történetünk

életünk képekben

zene

cikkek rólunk

kedvenc dalaink

bluesológia

folk blues képeskönyv

 

 

 

 

Zenészek

 

 

Ongjerth Dávid

    

gitárok, ének, mandolin, kazoo, de a múltkor megjelent egy bendzsóval is…

A zenekar szíve, a dalok tudója. Mi, a többiek, őt követjük (ha tudjuk). A dalokat autentikus cd-kről szedi, illetve egyre inkább a legjobb blues hagyományok szerint keveri/kavarja/írja is őket.

 

Bajovics Milán

    

hegedű, derbuka

A csapat egyik tanult zenésze. Játszott már arab, klezmer, bluegrass és rock zenekarokban is, és nemrég kiadott egy saját cd-t. Időnként arabos dallamvilágot csempész a bluesba (Skin Game Blues), vagy derbukán (arab dobon) játszik (Kokomo Blues).

 

Szabó ’Csobán’ Gergő

     

nagybőgő, jug

Másik profi zenészünk. Kárpát-medencei népzenéken él, nálunk szórakozik (reméljük jól). Táncházasok ismerik. A Zeneakadémián az első népzenei vonós szakirányú évfolyam bőgőse, de azért jár még egy jazz-konziba is. Rákapott a rockabillyre is, Sonny bandáiban csapkodja a húrokat.

 

Sain Mátyás

     

szájharmonika, furulya

Miután nem sikerült megtanulnia zongorázni, váltott egy méretkategóriát. Ez jobban összejött… Ecseri Jánostól, Szabó Tamástól tanulgatott. A zene mellett a fotózásra van még rákattamva.

 

 

Említést kell még tennünk kedvenc hazai rokonlelkű zenekarokról, zenésztársainkról, zenész barátainkról, akikkel persze időnként összejammelünk, összeunikumozunk.

Bessenyei Csaba

 Bornemissza Ádám

Kiss-Dala Péter

Özséb

Szabó Ferenc ’Jimmy’

Szabó Tamás

Sonny

 

és még sokan mások…

 

 

Kapcsolat

 

bollweevil@freemail.hu

Ongerth Dávid: 70/281-5407, ongjerthdavid@hotmail.com

Amennyiben szeretnél minden koncert előtt egy emiles értesítést kapni, kérlek írjál, telefonálj, szóljál s akkor berakunk a listába.

 

 

Δ

fel