Tabletták prostastilén

Kristály tégla vagy tégla-vörös por, szagtalan. Gyakorlatilag nem oldódik vízben, nehéz formamidban oldódik, egy kicsit oldódik etil-alkoholban, etil-acetátban és metil-alkoholban oldódik, könnyen oldható kloroformban.

Érzékeny az oxigén hatására, a levegőre és a levegő nedvességére. Gyógyszertan gyógyszerészeti hatás - baktericid, anti-tuberkulózis, antibakteriális széles spektrum, csapadékellenes. Nem működik az emberi RNS polimerázon. Hatékony a külső és intracellulárisan elhelyezkedő mikroorganizmusok, különösen gyorsan beszélő tabletták prostastilén kórokozók tekintetében. Vannak adatok a Poksvirus kialakulásának tabletták prostastilén szakaszának blokkolására, esetleg a külső héj kialakulásának megsértése miatt.

Az alacsony koncentrációban működik Mycobacterium tuberculosis, Brucella spp. Aktív kapcsolatban Hemophilus influenzae. Nem működik Mycobacterium Fortuitum, A család képviselői Enterobacteraceae, Gram-negatív baktériumok küldése Pseudomonas spp.

A monoterápiában a patogén ellenállása viszonylag gyorsan fejlődik, mivel a rifampicin behatolása a DNS-függő RNS polimeráz sejtbe történő behatolásának csökkenése miatt csökken. Keresztállóság más antibiotikumokkal kivéve a rifamicins csoport kivételével nem szerepel. Tabletták prostastilén szívás után gyorsan megkülönböztetik az epe, a bél újrahasznosítás következik be.

A biohasznosulás hosszú távú kezeléssel csökken. A nem ionizált formában lévő plazmafehérjékkel nem kapcsolódó frakciók nagy része jól behatolt a szövetbe beleértve a csontot és a testfolyadékokat.

A pleurális és peritoneális pyelonephritis acuta kezelése terápiás koncentrációjában, a cavron, a köpet, a nyál, az orr titok tartalma; A legnagyobb koncentráció a májban és a vesékben jön létre.

Jól behatol a sejtekbe. Metabolizálva a májban a farmakológiailag aktív o-deacetylrifacin és inaktív metabolitok rifampinxinon, deacetil-prifampinxinon és 3-formil-prifampin. A citokróm P rendszer mikroszomális enzimjeinek erős induktorja és a bélfal enzimjei. A dózis növekedésével a vese kiválasztás aránya nő. Kis mennyiségű rifampicin válik könnyekkel, majd nyál, köpet és más folyadékok, amelyeket narancsvörösre fest. A rifampicin hatékonyságát atipikus mycobacteriosis kezelésében mutatjuk be, beleértve.

A HIV-fertőzött, és a fertőzés tabletták prostastilén Hemophilus influenzae. Vannak adatok a virulicid cselekvésről a veszettség vírusára és a rektoros encephalitis kialakulásának megszüntetésére. A Rifampicin anyag alkalmazása Tuberkulózis minden formája - a kombinált terápia részeként. Az érzékeny mikroorganizmusok által okozott fertőző betegségek más antibiotikumokkal szembeni ellenállása és az együttes antimikrobiális terápia összetételében.

Meningococcus meningitis megelőzés olyan emberek, akik szoros kapcsolatban voltak a beteg meningococcus meningitis; a bacillosban Neisseria meningitidis.

Ellenjavallatok Túlérzékenység, beleértve. A Rifamycins más LS-csoportjához, a máj- és vesefunkció megsértése, kevesebb, mint 1 éve fertőző hepatitis, sárgaság, uk. Alkalmazáskorlátozás Legfeljebb 1 év, az alkoholizmus hepatotoxicitás kockázata. Terhesség és szoptatás iránti kérelem Ellenjavallt a terhesség első trimeszterében.

A II és III Trimesztersben csak szigorú jelzésekkel lehetséges, az anya és a magzat lehetséges kockázatának összehasonlítása után. Állatkísérletekben létrehozott teratogenitást. A nyulakban az adagokat kapó nyulakban legfeljebb szor magasabb, mint az emberek szokásos pszichoszomatika a prostatitis alatt dózisa, az osteogenezis rendellenességei és az embrióra vonatkozó toxikus hatás.

Amikor az elmúlt hetekben alkalmazzák, a terhesség okozhat szülés utáni vérzés Anya és vérzés egy újszülöttben. Bár a személy kedvezőtlen reakciói nem regisztráltak, a kezelés során el kell hagyni a szoptatásból. A kezelés időpontjában a fogaskerülő korú nőknek megbízható fogamzásgátlásra van szükségük incl non nélkül.

Mellékhatások rifampicin anyag Oldalról idegrendszer és az érzékszervek: fejfájásVision, Ataxia, dezorientáció károsodása. Oldalról jó rendszer : Tengeri buckthorn prosztatitis nekrózis, interstitiális jade, akut veseelégtelenségMenstruációs rendellenességek. Allergiás reakciók: bőrkiütésviszketés, urticaria, láz, quinque, bronchospasmus, szakadás, eosinophilia duzzanata. Mások: Tabletták prostastilén, izmos gyengeségHerpesz, porfírok indukciója, influenza-szerű szindróma szakaszos vagy szabálytalan terápiával.

Kölcsönhatás A citokróm P erős induktora potenciálisan veszélyes kölcsönhatásokat okozhat.

Diszurikus rendellenességek kezelése prostatitis. Fizioterápia a prosztatitis kezelésében

Csökkenti a közvetett antikoagulánsok, kortikoszteroidok, orális hipoglikémiás gyógyszerek, gyógyszerek, antiarrhythmiás gyógyszerek beleértve a diecopiramid, kinidin, mexilénepileptikus szerek, dapon, metadon, hydantoin fenitoinhexobarbital, északriptilin, haxobarbital, benzodiazepinek, hydantoin, howobarbital, benzodiazepinek, hydantoinok fenitoinKábítószer-genitális hormonok, beleértve.

Orális fogamzásgátlók, tiroxin, teofillin, klóramphenikol, doxiciklin, ketokonazol, itrakonazol, terbinafin, ciklosporin A, azootoid, béta-adrenobloklar, BKK, fluvasztatin, enalapril, cimetidin mikroszómális máj enzimek indukálása és ezeknek a gyógyszerek metabolizmusának felgyorsítása miatt.

Ne tegyen egyidejűleg indinavir-szulfáttal és nelfinavirrel, mert A metabolizmus gyorsulásának köszönhetően plazmakoncentrációjuk jelentősen csökken. A bentonitot alumínium-hidroszilikátot és az antacideket tartalmazó előkészületek, amelyek egyidejű vételével megzavarják a rifampicin felszívódását.

Az opiátokkal, az antikolinerg szerekkel és a ketokonazollal egyidejű vételével csökkenti a rifampicin biohasznosulását; A minták és a tabletták prostastilén növeli koncentrációját a vérben. Egyidejű vétel Az izoniazid vagy a pirazinamid növeli a májfunkció megsértésének előfordulásának és súlyosságának gyakoriságát a májbetegségek hátterét és a neutropenia valószínűségét.

Rifampicin akció. Anti-tuberculosis Drug Rifampicin: Használati utasítások

Túladagolás Tünetek: hányinger, hányás, hasi fájdalom, máj növekedése, sárgaság, periorbital ödéma Vagy az arc duzzanata, a tüdő duzzanata, a daganat tudatosság, a görcsök, a mentális rendellenességek, a letargia, a "piros ember szindróma" vörös-narancssárga színezés a bőr, a nyálkahártyák és a scler.

Kezelés: Gyomormosás, recepció aktivált szénKényszerített diurézis, tüneti terápia. Óvintézkedések Óvintézkedések Rifampicin A Nuberculosis betegségeket csak az egyéb antibiotikumok hatásosságával írják elő az ellenállás gyors fejlődése.

Vigyázat Használja az újszülötteket, korai gyermekek A máj enzimrendszerének korral érintett indításával kapcsolatban és kimerült betegeknél.

Az újszülötteket egyidejűleg kell előírni a K-vitaminnal vérzés megelőzése. Az influenza-szerű szindróma előfordulása során, egy szakaszos vételi sémával, a napi vételre válthat; Ebben az esetben az adag fokozatosan növekszik.

Olcsó pénzeszközök a prosztatitisből. Навигация по записям

A kezelés során ellenőrizni kell Általános elemzés Vér, vese és májműködés - első 1 alkalommal 2 héten belül, majd havonta; Talán további cél vagy növekedés a glükokortikoidok adagjában. Mikor megelőző alkalmazás A Bacillosuels-en Neisseria meningitidis. Szükséges a beteg orvosi megfigyeléséhez a betegség tüneteinek időben történő kimutatására tabletták prostastilén patogén ellenállásának kialakításával. A bentonitot tartalmazó készítményeket tabletták prostastilén a rifampicin beadása után 4 órával korábban kell elvégezni.

A kezelés során el kell kerülni az alkoholfogyasztást a hepatotoxicitás kockázata nő. A Rifampicin egy félszintetikus antibiotikum a baktericid tulajdonságokkal rendelkező hatás széles skálájának; Az első sor tuberkulózisos ügynöke.

Oldószer: injektáló víz, oldószer főzéshez adagolási formák Injekcióhoz. Használati jelzések Tuberkulózis, különböző lokalizációs formák a kombinált terápia részeként ; Leprerek dapszonnal kombinálva és egy tabletták prostastilén - klofaziminnel tabletták prostastilén kombinációban dapsazon - csak 18 évesnél idősebb betegeknél ; A rifampicinre érzékeny mikroorganizmusok izgatott fertőző betegségei más ellenállás esetén antibakteriális szerekvalamint a kombinált antimikrobiális terápia összetételében, tabletták prostastilén leprai és tuberkulózis diagnosztizálásának kivételével ; Brucellózis - részeként Átfogó kezelés antibiotikum-tetraciklin-csoport doxiciklin.

A kapszulákat továbbá arra használják, hogy megakadályozzák az arcokat prostatitis és cests meningococcus meningitis betegekkel, valamint a Neisseria meningitidis Bacillos-val. Ellenjavallatok Fertőző hepatitis beleértve a tabletták prostastilén után 1 évig tartó időszakot ; Sárgaság; Legfeljebb 2 hónap - egy megoldáshoz, legfeljebb 3 év - kapszulák esetében; Szoptatási időszak; A gyógyszer komponenseinek túlérzékenysége. Figyelemmel kell használni a gyógyszert hónapos gyermekek számára megoldáshozszemélyek, visszaélésszerű alkohol, kimerült betegek, valamint a májbetegségek során beleértve az anamnézis történeteit is.

A terhesség alatt a rifampicin csak az életjelzésekről van szó. Ha a terhesség utolsó heteiben megoldást használ, akkor az újszülött és az anya vérzését lehet kialakítani szülés utáni időszak. Ebben az esetben a K-vitamin vétele. Alkalmazási mód és adagolás Liofilizálás az infúzió főzéséhez A gyógyszert intravénás csepegtet használják.

Az infúziót csepp per percen végezzük.

  • Rifampicin akció. Anti-tuberculosis Drug Rifampicin: Használati utasítások
  • Prostatitis műveleti neve
  • Növekszik a lofant.
  • Rózsaszín gyümölcsök prosztatitisekkel
  • A prosztatagyulladás első jelei és kezelése
  • Javítja a vérellátást és a mikrocirkulációt a prosztata mirigyben.

A rifampicin intravénás csepegtetése a súlyos purulens-szeptikus folyamatokhoz, a tüdőpusztító tuberkulózis gyakori és baljós tüdejére ajánlott, abban az esetben, ha a fertőzés és a vér középpontjában álló eszközök gyors koncentrációját gyorsan elérik, valamint a gyenge tolerálhatóságot vagy az orális adagolás lehetetlensége.

A tuberkulózis terápiához a gyógyszert izoniaziddal, pirazinomiddal, etambutollal vagy sztreptomicinnal kombinálva alkalmazzuk. Az 50 kg-nál kisebb testtömegű felnőtteket naponta mg-os eszközt injektáljuk, több mint 50 kg-os súlya - mg.

A maximális megengedett napi dózis nem haladhatja meg a mg-ot. Indítsa el a prosztatitist intravénás infúziós tanfolyam időtartama a gyógyszer hordozhatóságára van állítva, és 30 napos vagy annál nagyobb lehet a kapszulák vételének további átmenetével. A tuberkulózissal való kezelés teljes időtartama attól függ, hogy terápiás hatás És elérheti az 1 évet.

A Határ, a határ-lepromatous és a lepleromatikus Leploshus terápiájához az oldatot a klofazimin és tabletták prostastilén dapsason kombinációban mg-os naponta adagoljuk. A kezelés időtartama legalább 2 év. A tuberkuloid és a határ-tuberkuloid típusai terápiájával a hatóanyagot havonta 1 alkalommal írják elő ugyanabban az adagban, csak dipsonnal kombinálva.

Tanfolyam - 6 hónap. A kezelés folyamata egyedileg határozható meg, és napig változhat.

A lézer kezeli a prosztatitist? A prosztatagyulladás kezelésének legbiztosabb módja Felesége kezeli a férje prosztatitist Prosztatagyulladás maszturbáció segít A lézer kezeli a prosztatitist? Prostata hong tabletták a prostatitis megvásárlására Ki segít a prosztatitisben A következő gyógyszerek a legnépszerűbbek: "Voltaren". A diklofenac alapú rektális adminisztrációs kúpok. A bélszöveten keresztül felszívódik, azonnal behatolva a gyulladt mirigy belsejében.

A brucellózis kezelésére a felnőttek mg rifampicint írnak elő doxiciklinnal kombinálva, a kurzus 45 nap. Kapszulák Rifampicin a tabletták prostastilén orálisan, üres gyomorban, 30 perccel étkezés előtt. A napi adagot 2 fogadással oszthatja meg rossz tolerálhatóság esetén. A tuberkulózis meningitis, a tuberkulózisos tuberkulózis kezelésére, a tuberkulózisos gerinckárosodás neurológiai megnyilvánulásokkal, HIV-fertőzés kombinációjával, tuberkulózissal, a gyógyszert naponta 9 hónapig használják: az első 2 hónapban, az etambutollal, pirazinomiddal, izoniaziddal kombinálva vagy streptomycinkésőbbi 7 hónap - izoniaziddal.

A pulmonalis tuberkulózissal és a micobaktériumok szóvivőjének azonosítása a következő a prosztatit statisztikája terápiás rendszert használja mindegyik - 6 hónap : Az első 2 hónap - a fentiek szerint; Az elkövetkező tabletták prostastilén hónap naponta az izoniazid kombinációjával; Az első 2 hónap - a fentiek szerint; A következő 4 hónap - minden héten alkalommal, izoniaziddal kombinálva; Mind a hat hónap - 3 alkalommal minden héten, az etanutol, a pirazinomid, az izoniazid vagy sztreptomicin kombinálásával.

Amikor a Rifampicin-t hetente alkalommal használja, valamint a sérülés súlyosbodásának kezelésének vagy fejlődésének hatástalansága esetén a vétel orvosi ellenőrzés alatt tabletták prostastilén szükség. A határon, a lepromatikus és határ-lepromatikus leproinek terápiájának terápiája - legalább 2 év, tuberkuloid és határ-tuberkuloidok - 6 hónap. Naponta legfeljebb mgkétszer osztva. A brucellózissal mg rifampicint 1 alkalommal veszünk össze volume prostatico normale ml kombinálva, a kurzus 45 nap.

A napi mg-ot meghaladó dózisok felírásakor a károsodott felújítási funkciókban szenvedő betegek dózis-korrekciót igényelnek. Mellékhatások Emésztőrendszer: eróziós gastritis, csökkent étvágy, hányinger, hasmenés, hányás, pszeudombranous colitis, hyperbilirubinémia, a "máj" transzamináz aktivitásának növekedése szérum, hepatitis, hyperbilirubinemia; Ideges rendszer: dezorientáció, Ataxia, a látásélesség csökkentése, fejfájás; Allergiás reakciók: láz, Arthralgia, Bronchospasmus, AngioHema duzzanat, Eozinophilia, Urticaria; Húgyúti rendszer: interstitialis nephritis, nefronózis; Egyéb: A köszvény, a hyperuricémia, a myasthenia, a porfírok indukciója, a dysmenorrhea, a leukopenia.

Szabálytalan használat esetén, vagy a kurzus újraindításakor a szünet után a bőrreakciók megfigyelhetők, influenza-szerű szindróma malgy, szédülés, fejfájás, hidegrázás, lázthrombocytopenic purpura, hemolitikus anémia, akut veseelégtelenség. Túladagolás tünetei: görcsök, zavartság, letargia, tüdőödéma. Ebben az állapotban a tüneti terápiát előírják, kényszerített diurézisek. Különleges utasítások A terápia során a gyógyszer megfigyeli a bőrfestést, tabletták prostastilén könnyfolyadékot, az izzadságot, a köpet, a vizelet, a széklet narancssárga tabletták prostastilén.

Talán a lágy kontaktlencsék rezisztens festése. Az intravénás infúzió elvégzése során a vérnyomást szabályozni kell; Folyamatos adagolás esetén a Phlebit kialakulhat. A mikroorganizmusok ellenállásának megakadályozása érdekében a rifampicin más antimikrobiális eszközökkel kombinálva van. Ha bronchospasmus, hemolitikus anémia, nem tabletták prostastilén thrombocytopenia, légszomj, légkör, influenza-szerű szindróma, veseelégtelenség, sokk, sokk, akkor javasoljuk, hogy fontolja meg a kábítószer napi vételének lehetőségét.

Ilyen esetekben az adagot lassan fel kell emelni, mg-tól kezdődően, és fokozatosan növekszik napig a szükséges terápiás terápiás. A fenti szövődmények adagjának beállítása után a terápiát a gyógyszer törli.

További a témáról