Psa gyorsteszt. PSA Semiquant gyorsteszt

psa gyorsteszt

Prosztata-PSA gyorsteszt

A páraelszívó párna nem vesz részt a tesztelési folyamatban. Figyelmeztetések 1. Ez a teszt külsőleg használatos in vitro diagnosztikai eszköznek minősül. Ne nyeljük le egyik alkotórészét sem!

psa gyorsteszt prosztatagyulladás hatékony kezelése

A teszt használata előtt figyelmesen olvassuk el a használati utasítást! A teszt csak akkor ad megbízható eredményt, ha a használata során valamennyi utasítást betartották. Szigorúan kövessük a megadott vér és puffer oldat mennyiségeket, csakúgy, mint a leolvasási időket.

 • Húzd az egeret a képre a nagyításhoz!
 • Prostatitis egy férfiban 30 év
 • Hátránya, hogy nem eléggé specifikus prosztatarákra, illetve ha a betegség már kialakult, segítségével nem lehet különbséget tenni lassan növő vagy agresszíven viselkedő daganatok között.
 • Prosztata-PSA gyorsteszt - EGÉSZSÉGÜGYI GYORSTESZTEK - EGÉSZSÉG - EGÉSZSÉG/DIÉTA
 • Az alumínium tasakot csak akkor nyisd fel, ha mindent előkészítettél a teszt elvégzéséhez!
 • Értékes premacy vélemények
 • Prosztata PSA gyorsteszt - A megemelkedett PSA-szint mérésére, egy csepp vérből

Semmiképpen ne fagyasszuk le! Ne használjuk a terméket, ha a psa gyorsteszt jelzett szavatossági idő lejárt, vagy ha a belső psa gyorsteszt megsérült.

psa gyorsteszt fájdalom a scrotumban egy prosztatában

A teszt csak egyszeri meghatározásra alkalmas, többször ne használjuk fel! Gyermekek elől elzárva tartandó! Használat után a teszt valamennyi tartozéka eldobható a háztartási hulladékok közé!

A gyorsteszt orvostechnikai eszköz, mely EP számlára is elszámolható. Kockázatokról olvassuk el a használati útmutatót, vagy kérdezzünk meg kezelőorvost!

Please wait while your request is being verified...

Használati útmutató 1. Mossunk kezet szappannal, psa gyorsteszt öblítsük le tiszta vízzel! Tépjük fel a védőcsomagolást a bemetszésnél és vegyük ki belőle a tesztet és a pipettát, a prostatitis hogy az ital dobjuk ki mind az alumínium- mind a páraelszívó tasakokat!

Nyomjuk be a kis narancssárga biztonsági fülecskét a lándzsa belseje felé, amíg egy kattanást nem hallunk, jelezvén, hogy az eszköz aktiválva van. Távolítsuk el a narancssárga biztonsági fülecskét egy csavaró mozdulattal.

Tisztítsuk le valamelyik ujjhegyet egy alkoholos vattával. Masszírozzuk az ujjbegyet lefelé, hogy megteljen vérrel. Erősen szorítsuk a lándzsát a letisztított ujjbegyhez. Nyomjuk meg a kioldó gombot.

 1. PSA teszt - Istenhegyi Géndiagnosztika
 2. 18 éves prostatitis
 3. Vizelet vizsgálat menete
 4. Prosztata és ízületi fájdalom
 5. Vitamin Station Prosztata PSA gyorsteszt A készítmény önellenőrzésre alkalmas gyorsteszt, mely a prosztata-specifikus antigén PSA kimutatására szolgál, egy csepp vérből.

A lándzsa hegye a szúrást követően automatikusan és biztonságosan visszaugrik a helyére. Ne használjuk fel többször a lándzsát! Psa gyorsteszt a megszúrt ujjbegyet a vér kibuggyanásáig. Tartsuk a pipettát a vércsepphez, és engedjük, hogy a vér beszívódjon a pipettába a jelzett vonalig. Ne nyomjuk közben össze a pipetta végét! Ha nem éri el a vér a jelzést, masszírozzuk újra az ujjbegyet, psa gyorsteszt még egy kis mintát nyerjünk.

Vitamin Station Prosztata-PSA gyorsteszt

Amennyire lehetséges, törekedjünk a légbuborék elkerüléséhez. Cseppentsük a vérmintát a pipetta összenyomásával a tesztkazetta kerek mintagyűjtő ablakába az ábra szerint. Várjunk, amíg a vér felszívódik a mintaablakból, majd cseppentsünk cseppet a pufferoldatot tartalmazó fiolából ugyanoda. Hagyjuk a tesztkazettát vízszintesen, és ne mozgassuk azt. Az eredményt 10 és 15 perc között olvassuk le.

psa gyorsteszt gyógyszertári fű a prosztatitisből

Ne értékeljük a tesztet 10 percen belül és 15 perc eltelte után! Az eredmény kiértékelése A megjelenő csíkok színintenzitása nem befolyásolja az eredményt! Negatív eredmény Csak egy csík jelenik meg a kontrollfelületen, a C jelzés alatt.

 • A tasakban lévő nedvszívó szilika gélt ne használja semmire!
 • Ló gesztenye és prosztatitis
 • A páraelszívó párna nem vesz részt a tesztelési folyamatban.
 • Prosztata-PSA gyorsteszt - Vitaminbolt
 • A prosztatarák a férfiak körében az egyik leggyakoribb rákfajta, amely a prosztata eltávolításával gyógyítható, amennyiben korán felismerik.
 • Prostatitis katéter után
 • PSA-teszt - Tudástár

Ez az eredmény azt jelenti, hogy a PSA szintje normál értékhatáron belül van. Pozitív eredmény Két csík jelenik meg a kontrollfelületen: a T és a C jelzések alatt nem számít, ha az egyik halványabb, mint a másik.

Ez az eredmény azt jelenti, hogy a vérben a PSA szintje magasabb a normálisnál.

Vitamin Station Prosztata-PSA gyorsteszt 1db mindössze Ft-ért az Egészségboltban!

Pozitív eredmény esetén keressünk fel orvost! Érvénytelen eredmény Érvénytelen eredménynek számít, ha egyetlen csík sem jelenik meg a kontrollfelületen, illetve, ha csak a T jelzés alatt látható elszíneződött csík. Mindkét esetben értékelhetetlen a teszt, javasolt egy új gyorsteszttel megismételni a vizsgálatot.

GYIK 1. Hogyan működik a Proszta-PSA gyorsteszt? A proszta-specifikus antigén PSA egy fehérje, ami psa gyorsteszt prosztata termel és a spermában választótik ki. Psa gyorsteszt a fehérje a vérben is megtalálható. Ez utóbbi PSA szintjéből következtetni lehet a prosztata fiziológiás állapotára. A normálisnál magasabb szint prosztata megnagyobbodásra hipertrófiára utal.

Vitamin Station Prosztata PSA gyorsteszt – 1db

A megnagyobbodás oka lehet jóindulatú elváltozás, pl. Prosztata-gyulladás vagy rosszindulatú folyamat. Prosztata betegségek szempontjából az éves férfiakat szűrik rendszeresen. Mikor célszerű a tesztet elvégezni?

A termékhez csatolt használati útmutató letöltéséhez kattintson ide! Mi az a PSA? A prosztata antigént PSA a prosztata dülmirigy termeli. A prosztata a hasüregben a húgyhólyag alatt található, körülveszi a húgycsőnyílás hólyagból kivezető szakaszát és jelentős szerepet játszik az ondó termelésében.

A Prosztata-PSA gyorsteszt a nap bármely szakában elvégezhető.

További a témáról